4" 102mm Bakreno koljeno 45 stupnjeva

  • 478.30 kn 531.45 kn
( 0 Naši kupci )

prodaja

Broj artikla:
  • w171310
Oznake:
  • klin kondenzator 450 mm, t distillex 2, 2 klin viskija, viskija od nehrđajućeg čelika 5l, spona tri 8, bakrena spojnica edc, viskija od nehrđajućeg čelika 10л, дистиллекс mali, bakar cu distillex, трехжильный spojnicu dn 25
  • Naziv: Дистиллекс
  • Certifikacija: CE
  • Materijal: Bakar
  • Broj modela: DX2764
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Steznik 4"(102 mm) OD119mm Bakreno koljeno 45 stupnjeva , težina 780 g

DA, MI SMO КОМБИНИРУЕМ DOSTAVE!Ako imate bilo kakvih pitanja o utovar trošak, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem poruke ili e-mail www.lopar.com.hr, prije nego što kupite proizvod(e).Dostava:

Mi smo uvijek šaljemo proizvod(e) u roku od 5-7 radnih dana(subota i praznici nisu uključeni) nakon primitka uplate.Proizvod(e) će biti poslan registrirana zračnom poštom s отслеживающим brojem.

To traje oko 15-20 radnih dana poslati SAD-u, Kanadi, velikoj Britaniji, Australiji i Japanu 20-30 radnih dana, u druge zemlje.6-8 tjedana za slanje Brazil, Španjolsku, Italiju ili druge zemlje u druge zemlje, a ne drugačije.

Vrijeme dostave može ovisiti o carinskom kašnjenja, praznika,događaja ili drugih neizvjesnosti.Nismo mogli garantirati vrijeme dolaska.

Prije kupnje provjerite da li se slažete sa rokom isporuke.

Ako želite odabrati bilo koji drugi brži express, molimo vas, kontaktirajte sa mnom prije kupnje.Recenzije:

Zalažemo se za svoje pozitivne povratne informacije nakon primitka vaše uplate.Ako iz BILO kojeg RAZLOGA se ne osjećate ono što smo zaradili

Pozitivnu ocjenu, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas na e-mail www.lopar.com.hr, mi ćemo vam odgovoriti što je brže moguće riješiti bilo koji problem.

Ostavimo pozitivan pregled o svim kupnjama i drago, ako podijelite svoje odličan iskustva s drugim www.lopar.com.hrers!GARANCIJA:

Jamčimo da su svi opisi robe precizan.U slučaju, ako je proizvod neispravan ili ste dobili pogrešan proizvod

kontaktirajte nas na e-mail www.lopar.com.hr.Rado ćemo vam riješiti bilo koji problem što je brže moguće.POVRATAK:

Povrat ili zamjenu prihvaćene za većinu neiskorištenih robe u roku od 14 dana od dana primitka, ali kupac mora platiti dodatni trošak dostave.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što vratite proizvod(e).Molimo, imajte na umu:

Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.

Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.

Ove naknade su obično naplaćuju se prema tvrtkom isporuku robe (shipping), ili kada se podižu proizvod

– nemojte ih brkati s dodatnim troškovima dostave.

Pitanja i odgovori

1

Q:

Kako ću platiti za kupnju?

A:

Mi prihvaćamo samo posredništvo.Kreditna kartica lako je izvršiti plaćanje na Escrow.

2

Q:

Dolazi li proizvod(a) s brojem za praćenje?

A:

Da, svi proizvodi dolaze sa brojem za praćenje u svakom poslu, a možete vidjeti status slanja na odgovarajućem web-mjestu.

3

Q:

Kada želim ссыпать kupiti, koliko košta veleprodajna cijena?

A:

Kada klijent želi kupiti u rasutom stanju, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem poruke ili e-mail www.lopar.com.hr, mi ćemo vam dati najbolju moguću cijenu.

4

Q:

Trebaju mi slične proizvode, ali ja ne mogu ih naći u trgovini,možete li to dati?

A:

Da, možete nam poslati fotografiju.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je potrebno, kako bi naučili i da će vam odgovoriti na cijenu.Osim toga, mi se pojedinačni proizvod.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: