Južnoafrički Crnkinje Sirena Vjenčanice Vjenčanice Perle, Šljokice Višeslojne Suknje Plus Size Vjenčanica

  • 982.02 kn 1 155.32 kn
( 0 Naši kupci )

Vjenčanica

Broj artikla:
  • w180553
Oznake:
  • приталенные afričke haljine, винтажное vjenčanicu sirena, svadba haljina sirena dize, afrički haljine ženske držači, afrički haljine žene šivati, crna haljina sirena witn gold, afrički haljine gitenge ženske, afrički ženske haljine marke, afrički haljine ženske switnie, sirena seksi večernje haljine
  • Struka: Sudačko
  • Dekolte: Slatka
  • Za trudnice: DA
  • Vlak: Стреловидность/ Щеточный Vlak
  • Tkanina vjenčanica: Čipka
  • Ugrađen Grudnjak: DA
  • Naziv: ВИНОПРОМ
  • Rukav Stil: S otvorenim ramenima
  • Dizajn stražnjeg dijela: munja
  • Stvarne slike: No
  • Mjesto podrijetla: Kina
  • Silueta: Sirena/Truba
  • Element mode: Vintage
  • Ukras: Biseri, VOLANIMA
  • Dužina haljine: Dužina do poda
  • Broj modela: Vjenčanica 71
  • Dužina rukava(cm): Bez rukava
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)
  • Tip proizvoda: Vjenčanica

1.Ako želite napraviti rezervaciju molimo, odaberite bilo koju standardne veličine prilikom naručivanja, a zatim napišite svoj mjerenja u polje poruke i prilikom plaćanja.

2.Ako je mail u Brazil, molimo vas da nas obavijestite prijemnik CPF u polje poruke, bez njega ne možemo poslati haljina, hvala na razumijevanju.

3.Mi ne možemo učiniti haljina isti kao na slici, molim vas, shvatite to, jer to nije naš dizajn, ali mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, ponuditi svakom klijentu vrhunsku kvalitetu.

4.Haljina šivana po mjeri.U izradu haljine će trajati oko 15-20 dana.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je potrebno učiniti za vas lijepu haljinu.

Boja:(odaberite broj boju koja vam se sviđa)

Tablica veličina:(odaberite veličinu ili možemo naručiti za vas mjerenja.)

Kako se mjeri:

Ako želite naručiti, molimo vas da nas obavijestite sljedeće dimenzije.možete ostaviti dimenzije i boju u polju za komentare prilikom rezervacije.

1.Poprsje =___cm ili cm

2.Talia =___cm ili cm

3.Bedra =___cm ili cm

4.Šupljine na podu s cipelama=___cm ili cm

5.Visina =___cm ili cm (od vrha glave do poda s cipelama )

6.Boja haljine =___(bilo koje boje odabrati boju ili sliku show )

Dostava:

1.Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 15-20 dana nakon završetka plaćanja.

2.Ne jamčimo vrijeme isporuke na sve međunarodne isporuke zbog razlike u životnom ciklusu razminiranja u pojedinim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.Molimo, imajte na umu da kupci odgovorni su za sve dodatne carinske pristojbe, brokerske naknade, carine i poreza pri uvozu u svoju zemlju.Te dodatne naknade mogu se naplaćivati tijekom dostave.Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

3. Trošak dostave se ne uključuje porez na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

4.Mi biramo različite экспрессы za isporuku robe u zavisnosti od vaše lokacije.Mi ćemo brod kroz ESM,DHL,UPS,TNT,FedEx, i tako dalje,

5.Molimo vas da pažljivo provjerite svoju adresu prilikom obrade narudžbe.Ne možemo prihvatiti adresu poštanskog sandučića.Povrat politika: Kao i uvijek, ako imate problem ili ako se roba nezadovoljavajući, molimo vas, kontaktirajte nas prvo za brzo i atisfactory dozvole, na primjer, povrat novca ili zamjenu drugog novog proizvoda za vas.

Molimo vas, potvrdite narudžbu (točne veličina, boja, stil) pažljivo prije nego što se odlučite naručiti.Sve narudžbe obrađuju se u skladu s vašom potvrdom rezervacije, a mi pokušavamo učiniti sve što može da zadovolji sve klijente.Možemo garantirati da će biti isporučen samo kvalitetne proizvode.

Molimo, kontaktirajte nas za povrat u roku od 48 sati nakon primitka robe.Povratni proizvod mora biti u savršenom stanju, budući da je bio poslan na vas, nije bio promijenjen i nije bio istrošen.Ako ima bilo kakvu prašinu, prljave mrlje, promjene i tako dalje, mi vam ne nudimo povrat novca.Prilikom vraćanja robe sa svih povrati se naplaćuje naknadu za popunjavanje zaliha u iznosu od 30%.Nudimo BESPLATAN POPRAVAK vašeg haljine!Ali poštanske troškove slanja natrag i trošak ponovne dostave će vam se kao na svoj račun, tako i na svoj račun.Zahtijeva da se roba ili haljine su se vratili nas u roku od 14 dana nakon što je zahtjev za povrat će biti usvojen.

Naše obećanje:

1.svaka haljina u našoj trgovini proizvedeni po mjeri , možemo napraviti haljinu prema vašim dimenzijama , također možete odabrati omiljeni vam boja.

2.vi ste možda u nedoumici : zašto svoje haljine tako jeftine ?To je zbog loše kvalitete ?

Draga!!kao što jednom napravite slobodan da naše haljine u visokoj kvaliteti , jer mi imamo našu vlastitu tvornicu , možete zadržati cijenu intermediate.so možete kupiti haljine koje vam se sviđaju, visoko kvalitetne i jeftine cijene ovdje!!!

mi smo tvornice večernjih haljina i vjenčanica u Kini i postoje uvoznici u roku od 15 godina .mi proizvodimo vjenčanice , konačni haljina , koktel večernja ženske haljine .budući da naša tvrtka je osnovana 1999 godine , to je dizajn , proizvodnju, prodaju za integraciju poduzeća odjeće.Trenutno izvozi u više od 80 zemalja i regija.Postavljene razine tehnologije ima visoku sustav kontrole kvalitete, kao i akumulirane bogato iskustvo u razvoju i proizvodnji proizvoda .U prensent smo zainteresirani za širenje našeg asortimana .Ako bilo koji od tih predmeta interesira vas , molim vas, javite mi.bit će nam drago pružiti vam našu najnižu cijenu nakon primitka vaše detaljne zahtjeve.Povratna veza: Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas,molimo vas da ostavite pozitivan pregled i pet zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar .mi ćemo učiniti sve da riješiti bilo koji problem i pružiti vam najbolju uslugu klijentima.

Hvala na posjeti naše web stranice, ako imate bilo kakvih pitanja,molimo

Ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: