Bogata Haljini Dugih Rukava Loptu Haljina s Otvorenim Ramenima Čipka Aplicirano je Formalna Svečana Odjeća Konačni Večernja Haljina Po Mjeri Plus Size

  • 1 206.15 kn 1 386.38 kn
( 0 Naši kupci )

Vjenčanja i Aktivnosti

Broj artikla:
  • w225807
Oznake:
  • satiny osoba, satin trening, satin патта, сатиновое mrlja, сатиновый disk, satiny dim, detalji satin, osnovni saten, deka атласное, oštrica сатиновые
  • Rukav Stil: Normalan
  • Ugrađen Grudnjak: DA
  • Naziv: Forevergracedress
  • Materijal: Polyester
  • Dužina rukava(cm): Bez rukava
  • Vrsta tkanine: SATEN
  • Silueta: Loptu haljina
  • Stvarne slike: DA
  • Ukras: Čipka
  • Dužina haljine: Dužina do poda
  • Tip proizvoda: Quinceanera Haljine
  • Izgovor: Quinceanera
  • Dekolte: S otvorenim ramenima
  • Element mode: Vintage

Napomena :Ako želite rezervirati ova haljina u nestandardnih veličini i nestandardnih boja,možete odabrati slučajni veličina i boja ,kada se nalog, a zatim ostavite nam poruku o vašem nestandardnih veličini i boji .Dakle, možemo vidjeti boje i dimenzije koje želite, kada smo dobili narudžbu.

Ako vam je potrebno šivati haljinu za narudžbu, molimo pošaljite nam popis mjerenja na sljedeći način:

1.Poprsje =___cm

2.Talia =___cm

3.Bedra =___cm

4.Struka do poda s cipelama =___cm

5.Dužina=___cm( od ramena do poda s potpeticama)

6.Visina =___ cm (od vrha glave do poda, bez cipela)

7.Boja haljine =___ (bilo koje boje odaberite iz naše boja grafikona ili slike u boji.

Vam se svidjeti:

Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili problema prije kupnje.Nakon što ste dobili proizvod, ako imate problema, molimo vas da nas kontaktirate ( poruku prodavaču ili online chat), prije nego što ostavite bilo kakve izjave ili otvaranja bilo kakve kontroverze.Mi smo posvećeni vašem 100% zadovoljstvo.

Na www.lopar.com.hr na raspolaganju mnoštvo načina plaćanja, kao što su kreditne kartice, bankovni transferi u realnom vremenu, u offline-uplate (bankovni transferi i Western Union).Možete odabrati najpovoljniji za vas način.Da bi zaštitili svoje interese, vaša uplata će privremeno ostati www.lopar.com.hr i ne prenijet će nam do tada, dok ne dobijete narudžbu, a ne biti zadovoljni njime.Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovornost za ove troškove snosi kupac.Prema našem iskustvu, carinarnica provjerava uputili nasumično, oko 0,5-1% paketa će biti provjereni i mogu se primijeniti neku tarifu.

1. Cijena dostave: Kliknite na "Dostava i plaćanje", na stranici s detaljima o proizvodu i možete vidjeti detalje isporuke.Možete izračunati utovar trošak, tako da upišete potrebne podatke.

2. Vrijeme na putu: Vrijeme putovanja varira u zavisnosti od različitih načina isporuke.

3. Vrijeme obrade proizvoda: Vrijeme obrade za određenu rezervaciju ovisi o vrsti proizvoda i stanje zaliha.Uglavnom vrijeme obrade može biti u rasponu od 3 do 15 minuta.

Jer vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.To traje svega 1 minutu.Hvala!

Savjeti:

Ako želite naručiti po mjeri, molimo vas, odaberite bilo koju standardne veličine prilikom naručivanja, a zatim napišite svoj mjerenja u polje poruke i prilikom plaćanja.

Važno: Ako ste iz Brazila, molim vas, dajte nam vaš CPF u polje poruke prilikom plaćanja, bez njega ne možemo poslati pošiljke.hvala na razumijevanju.

OBAVIJEST

1.Svaka promjena veličine/boje/posebnih zahtjeva ne uzimaju se nakon naručivanja više od 24 sata.

2.Ako prelazi 24 sata, veličinu ili boju ili detalji vaše narudžbe moraju se mijenjati, molimo vas, pošaljite nam poruku, ali vam je potrebno platiti dodatnu naknadu, i molimo vas da odvojite slanja vaše narudžbe.

3.sve haljine koje smo napravili, da će se malo razlikovati od originalne slike koju vidite na stranici, i veličina će biti više ili manje veliki ili mali od 1 do 3 vidi Boja može varirati između različitih CRT i LCD ekrana.mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će biti isti kao na slikama koje vidite.

4.postoje neke zemlje koje će se oporezivati ,šteta što ne možete prvi saznati o tome ,na primjer :velika Britanija ,Kanada,Brazil,Meksiko,Francuska ...

5.Primamo hitno red, ali, molimo kontaktirajte nas prije narudžbe.I vrijeme isporuke ovisi o odabranom načinu dostave (

DHL/UPS/ARAMEX 3-7 radnih dana, EMS 10-20 radnih dana, China Post Registered Air Mail 15-60 radnih dana).

6.Svi dodaci koji su prikazani na fotografijama, nisu uračunata u cijenu.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: