Papučice Шоссейного Bicikla Obostrano Platforma Zatvoreni Ležaj SPD Bicikl Male Papučicu za BMX, MTB

  • 267.49 kn 387.72 kn
( 0 Naši kupci )

prodaja

Broj artikla:
  • w30695
Oznake:
  • spužva Bob igračke, uvijač za kosu, sjedalo za telefone 7plus nike
  • Podrijetlo: CN(Porijeklo)

Dvostruka funkcija - papučica koristi obostrani platformu, jedna strana-tradicionalna papučicu пелотона za redovno cipela, a druga-stupanjski dizajn trnje SPD za lančanik cipela SPD.Pedale mtb SPD su pogodne za vožnju s običnom obućom, tako i sa stručnog obuće za jahanje.

Proširena platforma cestovne biciklističke pedaline - aluminijsko kućište iznosi 3,7 x 3,6 cm, više od drugih 3,3 x 3,1 cm, što čini vašu vožnju više dugotrajan i stabilan.Pedale i prijateljski s širokim noge trkača, a također osiguravaju odlično prianjanje i kontrolu čak i u vlažnim uvjetima.

Vreteno Cr-Mo & загерметизированный ležaj - Vreteno sastavio osovina od čelika Cr-Mo i наградного загерметизированного ležaja, обеспечивающ najbolje стабилность i pouzdanost, u međuvremenu, štiteći vretena ' od vode i prašine koje uzrokuju buku i druge probleme, tako da ćete moći uživati u zabavno iskoristiti s lakoćom.

Visoko kvalitetni materijal od aluminijske legure - Platforma biciklističke pedala je izrađen od aluminijske legure s točnim integracijom CNC i окислительной obradom površine, razlikuje trajnost, izdržljivost, otpornost na habanje i elegantnim izgledom.Naše загерметизированные Clipless pedale strogo testiran i nikakvi problemi kvalitete nakon što mu je teret sa 100kg i vrti na 100rpm na 100.000 vremena kontinuirano.

Široku primjenu - Pedale cestovni bicikl sa standardnim 9/16-inčnim čeličnim vretena Cr-Mo idealni za BMX, MTB, mtb, spin-bicikla, sklapanje bicikla, cestovni bicikl, gradskog bicikla, hibridni bicikl i sl. Pedale MTB Bike - ovo je dobar par i izvrsni pokloni za povremene bicikliste, profesionalnih biciklista.

boja: crna

Materijal: aluminijska legura + čelik

Sadržaj paketa:

2 x papučice

2 x vijak potporne ploče

2 x potporne ploče SPD

4 x vijak

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja iznosi +/- 1-3 vidi

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: