Personalizirano obiteljska karikatura Na prirodni drveni pladanj i šolja 2gang Seti-3

  • 241.54 kn 439.10 kn
( 0 Naši kupci )

Posuđe za piće

Broj artikla:
  • w84977
Oznake:
  • obiteljski, dječji kostim addams, obitelj modne torbice, obiteljski automobil ford, automobil obitelji винли, rata obiteljski automobil, cover family xs, cover vegeta family, crtani film dječji privezak, pokriće obitelji strelac, pokriti obiteljski bazen
  • Podrijetlo: TR(Porijeklo)
  • Broj modela: Bitmeyen101313
  • Naziv: BK

Karakteristike proizvoda;

-Vanjski okvir police od drveta pravi masivni bor vrši preko retro-oraha, proizveden od градуировки.

-Broj proizvoda: 40 cm x 28 cm x 3 potražite Otisnut prosječan broj polica: 37 cm x 25 vidi

-Ispis tablica 1. Klasa 3 mm. Drvo, MDF proizveden laser aparata s posebnim izrezima detalja.UV tisak se vrši način crtanja.Na proizvodu ispis tvrdim i oštrim predmetima dokunulmamalı, ispis yakılmamalı, кислотоподобный tekući kontakt bulunulmamalıdır.Samo svjetlo se mogu čistiti vlažnom krpom.

-Bila je bubalo u prosjeku 8x10 vidi boyutlarındadır. Implementirana tehnologija vruće prešanje Üzerine s sublimacijski tisak. *** Upute za pranje: koristi se u stroju za pranje posuđa, soli i sredstva za čišćenje, kemikalijama, kao što su šalica na лаке, mogu oštetiti područje ispisa.Купанизы isperite u toploj vodi i dovesti do čir.

-Svoj dom, svoju instituciju i tako dalje Ortamlarınız također se poseban novi dizajn i stvoriti eleganciju želite da se ovaj proizvod za vas.Prirodni drveni pladanj i 2li bubalo šalica set home poklon, rođendan, poklon vašim prijateljima konseptlerinde elegantni i dekorativni opcija poklon, priuštite jedan u severek koristite odličan proizvod. * Poslati fotografiju profesionalni grafički lik iz crtića na tim конвертированным i s odgovarajućim temama na obrađenu proizvod.

* Razlučivost slanja fotografija i intenzitet svjetlosti utjecati na kvalitetu karikatürünüzün.Visoka rezolucija i pravilna light zemlja za slanje.

Možete nam poslati poruku nakon što bi osobnih podataka.

Dodaj recenziju

Vaša ocjena: